PPC Redobandire – Curs Pregatire Profesionala Continua pentru Redobandirea calitatii detinute in sistemul de asigurari

Acest tip de curs poate fi urmat de catre persoanele care lucreaza deja in domeniul distributiei de produse de asigurare atat din categoria asigurarilor generale cat si din categoria asigurarilor de viata, carora le-a expirat certificatul. In termen de 6 luni de la data expirarii certificatului trebuie sa finalizati acest curs ce are durata de 15h si sa promovati examenul aferent categoriei dumneavoastre profesionale (PPC, PPC Conducatori, PPC Conducatori executivi).

De asemenea pentru pastrarea certificarii este necesar, suplimentar fata de promovarea examenului, si atingerea unui numar anual de credite ce se obtin prin intermediul activitatilor de pregatire profesionala continua. Cursurile noastre se califica pentru a obtine toate cele 15 credite anuale in urma finalizarii cursurilor (aprobate in prealabil de Institutul de studii financiare) pe platforma noastra de e-learning.

Cursul se desfasoara On-Line in format E-Learning, unde cu sprijinul nostru veti parcurge informatiile necesare pe dispozitivul personal si va veti antrena pentru examen folosind platforma speciala de instruire si testare. (Detalii pasi necesari finalizare curs On-Line).
Puteti consulta metodologia de certificare a distribuitorilor in asigurari si/sau reasigurari, pusa la dispozitie de Institutul de Studii Financiare, aici.

Pretul pentru acest curs este de 90 RON/cursant cu posibilitatea unor mici negocieri de pret in cazul grupurilor cu un numar de peste 10 cursanti.

-> Doresc sa va contactez pentru informatii suplimentare.
-> Doresc sa ma inscriu la curs cu plata prin ordin de plata sau prin depunere numerar.
-> Doresc sa ma inscriu la curs cu plata prin card bancar online.