PPC Conducatori executivi – Curs Pregatire Profesionala Continua a Conducatorilor executivi

Acest tip de cursuri poate fi urmat de catre persoanele cu functie de conducere executiva care lucreaza deja in domeniul distributiei de produse de asigurare atat din categoria asigurarilor generale cat si din categoria asigurarilor de viata, si care pentru continuarea activitatii au obligativitatea de a promova examenul pentru mentinerea calitatii. De asemenea persoanele ce exercita functia de conducator executiv in cadrul companiei ce intermediaza produse de asigurare trebuie sa sustina periodic (din 3 in 3 ani) examenul pentru PPC Conducatori executivi si pot urma acest curs PPC Conducatori executivi pentru a-si improspata cunostintele inainte de examen. In cazul in care conducatorul executiv nu intermediaza produse de asigurare si are doar functie de conducere , atunci este suficient sa urmeze programul de pregatire continua anuala pentru acumularea creditelor pentru ca sa-si mentina calitatea.

De asemenea, pentru pastrarea certificarii conducatorilor executivi ce intermediaza produse de asigurare, este necesar suplimentar fata de promovarea examenului periodic, si atingerea unui numar anual de credite ce se obtin prin intermediul activitatilor de pregatire profesionala continua. Cursurile noastre se califica pentru a obtine toate cele 15 credite anuale in urma finalizarii cursurilor (aprobate in prealabil de Institutul de studii financiare) pe platforma noastra de e-learning.

Cursul se desfasoara On-Line in format E-Learning, unde cu sprijinul nostru veti parcurge informatiile necesare pe dispozitivul personal si va veti antrena pentru examen folosind platforma speciala de instruire si testare. (Detalii pasi necesari finalizare curs On-Line).
Puteti consulta metodologia de certificare a distribuitorilor in asigurari si/sau reasigurari, pusa la dispozitie de Institutul de Studii Financiare, aici.

Pretul pentru acest curs este de 90 RON/cursant cu posibilitatea unor mici negocieri de pret in cazul grupurilor cu un numar de peste 10 cursanti.

-> Doresc sa va contactez pentru informatii suplimentare.
-> Doresc sa ma inscriu la curs cu plata prin ordin de plata sau prin depunere numerar.
-> Doresc sa ma inscriu la curs cu plata prin card bancar online.