Termene generale și politica de confidențialitate

Operatorul siteului

Adresa sitului web este: http://www.agenti-asigurari.ro.

Deținătorul și operatorul legal este „S.C. RORY SOL S.R.L.” cu sediul în București, Str. Valea Argeșului nr.3, Bl.D11, Ap.11, Parter; Tel.0728.728.617; email: contact@agenti-asigurari.ro

În lipsa altor precizări scrise, toate materialele disponibile pe site-ul propriu precum si pe platforma e-learning, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, fotografii, clipuri audio/video ș.a.m.d. sunt proprietatea RORY SOL S.R.L.

Conținutul site-ului, integral și/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al RORY SOL S.R.L.

RORY SOL S.R.L. își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă.

Protecția datelor personale

Când vizitatorii trimit informații pe site, colectăm datele arătate în formularele aferente cu scopul identificării parților și mijlocirea comunicării securizate între părți, dar și adresa IP a vizitatorului și date din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele dumneavoastra de email, poate fi furnizat serviciilor externe tip anti-spam sau security.

Datele personale folosite pentru accesarea sau în timpul folosirii platformei E-Learning disponibilă în site incluzand fotografia de profil (daca există) sunt tratate ca date confidențiale și sunt protejate de legislația in vigoare. Societatea RORY SOL S.R.L. este autorizată de Institutul de Științe Financiare (ISFIN) să prelucreze datele dumneavoastră personale în numele ISFIN (Operator de date cu caracter personal) cu respectarea tuturor clauzelor legale privind protecția datelor personale. Datele personale trimise catre RORY SOL S.R.L. vor putea fi transmise și către ISFIN conform relației juridice dintre cele doua entități. De asemenea o parte din date (ex: IP, localizare geografică) pot fi transmise către operatori de statistică de trafic (ex: google.com). Datele sunt protejate informatic prin acces, transmitere și stocare criptată, însă orice sistem informatic are riscurile sale, astfel în cazul unui atac cibernetic / erori informatice unele date ar putea deveni accesibile, însă acest risc este unul foarte scăzut, totuși în această situație RORY SOL este exonerată de orice răspundere conform prezentelor termene de folosire.

Site-ul nostru poate folosi cookie-uri (mici module ce pot conține date despre sesiunea dumneavoastră). Acestea sunt folosite uzual de majoritatea site-urilor și sunt pentru confortul dumneavoastră astfel nu mai trebuie să vă logați la revenire, sau puteți continua de unde ați oprit la ultima folosire.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre dumneavoastră, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă aveți un cont și sunteți autentificat în acel site web. (ex: google.com)

Ce drepturi aveți asupra datelor dumneavoastră

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Dacă veți un cont sau ați trimis date catre acest site web ne puteți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

De asemenea va informam ca aveti urmatoarele drepturi (reglementate de Legea 677/2001):
– dreptul la informare, conform legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
– dreptul de acces la date (in mod gratuit pentru o solicitare pe an, printr-o cerere scrisa, datată și semnata trimisă către societatea noastră, in care puteti arata ca doriti ca informatiile sa va fie comunicate la o anumita adresa, inclusiv prin posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa se asigure ca predarea vi se va face personal);
– dreptul de interventie asupra datelor;
– dreptul de opozitie;
– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
– dreptul de a face plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sau de a se adresa justitiei.

Alte termene generale

Site-ul este furnizat “așa cum este” și “atât cât este disponibil”. RORY SOL S.R.L. nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potential dăunător. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, RORY SOL S.R.L. fiind exonerată de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. RORY SOL S.R.L. nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. RORY SOL S.R.L. nu acordă niciun fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui site.

Dacă utilizați site-ul sunteți răspunzător pentru asigurarea confidențialitătii datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi numele de utilizator și parola și sunteți de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe site cu contul și parola dumneavoastră. Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ș.a.m.d, vor fi pedepsite conform legii.

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura site-ului, respectiv pot adresa întrebări atăt timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale RORY SOL S.R.L. sau ale unor terte părți, și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț sau orice altă formă de spam. RORY SOL S.R.L. își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a îndepărta sau edita o astfel de informație transmisă.

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o soluționare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere amiabilă, se va apela la instanța judecătorească în a cărei circumscripție teritorială își are sediul RORY SOL S.R.L.