PPI conducatori executivi – Cursuri Pregatire Profesionala Initiala a conducatorilor executivi in asigurari

Programul se adresează tuturor persoanelor care doresc să activeze în domeniul asigurărilor și să obțină codul RAF, conform Normei ASF 23/2021 și care îndeplinesc condițiile legale în acest sens. Trebuie sa detineti o functie de conducere executiva in cadrul companiei si sa aveti studii superioare (diploma de licenta).

Cursul se desfasoara On-Line in format E-Learning, unde cu sprijinul nostru veti parcurge informatiile necesare pe dispozitivul dumneavoastra personal si va veti antrena pentru examenul final folosind platforma speciala de instruire si testare. (Detalii pasi necesari finalizare curs On-Line). Cursul dureaza 45h, aveti la dispozitie maxim 1 an de zile sa-l finalizati si este accesibil in functie de disponibilitatea dvs. Cursul este compus din suport de curs, studii de caz si teste asemanatoare cu cele pe care le veti primi la examen. In cazul in care suportul de curs se modifica, va vom inscrie gratuit la noul curs insa orele cumulate se vor pierde. Puteti consulta metodologia de certificare a distribuitorilor in asigurari si/sau reasigurari, pusa la dispozitie de Institutul de Studii Financiare, aici.

Pretul pentru acest curs este de 120 RON/cursant cu posibilitatea obtinerii de reduceri in cazul grupurilor cu un numar de peste 10 cursanti.

-> Doresc sa va contactez pentru informatii suplimentare.
-> Doresc sa ma inscriu la curs cu plata prin ordin de plata sau prin depunere numerar.
-> Doresc sa ma inscriu acum la curs cu plata prin card bancar online.