PPC / PPCex (PCA / PPCxB)- Cursuri Pregatire Profesionala Continua intermediari sau conducatori asigurari

Acest tip de cursuri trebuie urmat de catre persoanele care lucreaza deja in domeniul distributiei de produse de asigurare atat din categoria asigurarilor generale cat si din categoria asigurarilor de viata, si pentru continuarea activitatii au obligativitatea de a urma activitati de pregatire continua (PPC / CPA) si de a promova examenul de mentinere a calificarii. De asemenea persoanele ce exercita functia de director executiv ai unui broker de asigurare trebuie sa urmeze periodic pregatire profesionala continua (PPCex / PPCExB) si sa sustina examenul aferent. Cursuri de pregatire continua trebuiesc urmate periodic astfel incat sa nu fie depasit termenul de 3 ani intre doua examene succesive. De asemenea pentru pastrarea certificarii este necesar, suplimentar fata de promovarea examenului periodic, si atingerea unui numar anual de credite ce se obtin prin intermediul activitatilor de pregatire profesionala continua. Cursurile noastre se califica pentru a obtine totalitatea creditelor anuale in urma finalizarii activitatilor pe platforma de e-learning.

Cursul se desfasoara On-Line in format E-Learning, unde cu sprijinul nostru veti parcurge informatiile necesare pe calculatorul personal si va veti antrena pentru examen folosind platforma speciala de instruire si testare. (Detalii pasi necesari finalizare curs On-Line).

Pretul pentru acest curs este de 90 RON/cursant cu posibilitatea unor mici negocieri de pret in cazul grupurilor cu un numar de peste 10 cursanti.

-> Doresc sa va contactez pentru informatii suplimentare.
-> Doresc sa ma inscriu la curs cu plata prin ordin de plata sau prin depunere numerar.
-> Doresc sa ma inscriu la curs cu plata prin card bancar online.