CREDITE – Cursuri pregatire continua pentru obtinerea creditelor anuale

Acest tip de cursuri trebuie urmat de catre persoanele care lucreaza deja in domeniul distributiei produselor de asigurare sau au functie de conducere in domeniul asigurarilor si detin o certificare valabila.
Creditele anuale nu sunt obligatorii în anul în care obțineti certificatul de absolvire aferent unui examen de pregatire profesionala initiala.
Acest curs este preferabil sa-l finalizati pana la data de 15 decembrie a anului calendaristic in care v-ati inscris, deoarece pana la data de 31 decembrie a anului calendaristic in care v-ati inscris este obligatoriu sa va declaram creditele si taxa ISF sa fie achitata.

Cursul se desfasoara On-Line in format E-Learning, unde cu sprijinul nostru veti parcurge informatiile necesare pe dispozitivul dumneavoastra personal si veti putea acumula toate cele 15 de credite anuale necesare continuarii activitatii. Insa obligatia dumneavoastra legala pentru mentinerea certificarii nu se incheie in momentul finalizarii cursului, ci dupa ce achitati taxa de declarare a creditelor in valoare de 80 lei catre ISF. Puteti consulta metodologia de certificare a distribuitorilor in asigurari si/sau reasigurari, pusa la dispozitie de Institutul de Studii Financiare, aici.

Pretul pentru acest curs este de 70 RON/cursant (oferta valabila pana la 1 septembrie 2024). Acest pret include incarcarea adeverintei emise de noi cu numarul de credite obtinut, pe platforma Institutului de Studii Financiare (ISF) si monitorizarea dosarului dvs. in vederea aprobarii de catre ISF.

-> Doresc sa va contactez pentru informatii suplimentare.
-> Doresc sa ma inscriu la curs cu plata prin ordin de plata sau prin depunere numerar.
-> Doresc sa ma inscriu la curs cu plata prin card bancar online.