Curs pregatire profesionala dobandire competente manageriale in asigurari (Competente manageriale)

Acest tip de curs este necesar persoanelor care au o certificare valabila de intermediar si doresc sa obtina certificare de conducator in domeniul distributiei produselor de asigurare (orice tip de asigurare). Pentru persoanele care doresc dezvoltarea si gestionarea activitatii de distributie a produselor de asigurare prin intermediul unui S.R.L. este necesar ca un angajat (ce detine orice functie in cadrul companiei) sau administratorul sa detina certificarea de conducator. Aceasta persoana va fi managerul departamentului de asigurari, iar pentru restul angajatilor care doresc intermedierea de produse de asigurare este suficient sa fie certificati ca si intermediari. Pentru a intelege mai bine, acest curs este un supliment la cursul de intermediar pe care l-ati parcurs in trecut si vine in ajutorul dumneavoastra ca in cazul in care aveti deja certificare de intermediar valabila (nu a expirat) sa puteti parcurge doar diferenta ce consta dobandirea de competente manageriale in locul parcurgerii complete a cursului de pregatire profesionala initala a conducatorilor in asigurari.

Cursul se desfasoara On-Line in format E-Learning, unde cu sprijinul nostru veti parcurge informatiile necesare pe dispozitivul dumneavoastra personal si va veti antrena pentru examenul final folosind platforma speciala de instruire si testare. (Detalii pasi necesari finalizare curs On-Line). Cursul dureaza minim 5 ore si aveti la dispozitie maxim 6 luni sa-l finalizati fiind accesibil 24/7 in functie de disponibilitatea dvs. Pe langa suportul de curs, veti avea acces bonus la teste asemanatoare cu cele pe care le veti primi la examenul final sustinut la ISF (examen de Pregatire Initiala Conducatori). In cazul in care suportul de curs se modifica datorita modificarilor legislative, va vom inscrie gratuit la noul curs actualizat insa orele cumulate se vor pierde.
Important! Este in continuare necesar sa obtineti creditele anuale chiar si in anul in care sustineti acest examen.
Puteti consulta metodologia de certificare a distribuitorilor in asigurari si/sau reasigurari, pusa la dispozitie de Institutul de Studii Financiare, aici.

Pretul pentru acest curs este de 90 RON/cursant cu posibilitatea obtinerii de reduceri in cazul grupurilor cu un numar de peste 10 cursanti.

-> Doresc sa va contactez pentru informatii suplimentare.
-> Doresc sa ma inscriu la curs cu plata prin ordin de plata sau prin depunere numerar.
-> Doresc sa ma inscriu la curs cu plata prin card bancar online.