Procedura Cursuri On-Line

Societatea noastra este autorizata ISFIN / ASF sa desfasoare cursuri On-Line prin intermediul platformei proprii in sistem E-Learning. Acest sistem va permite sa parcurgeti toate etapele cursului utilizand calculatorul dumneavoastra personal conectat la internet.

Pasii pentru parcurgerea cursului sunt:
1. Comanda cursului si plata acestuia prin una din cele 2 variante:
A. Inscriere directa la un curs prin plata online cu cardul bancar.
B. Solicitarea de inscriere prin formular urmata de primirea detaliilor de plata prin transfer bancar sau depunere numberar.

2. Primirea email-ului cu toate datele necesare accesarii platformei precum si diferite informatii utile pentru a facilita finalizarea cursului in timp optim;

3. Parcurgerea capitolelor cursului On-Line si a testelor aferente accesand platforma de pe dispozitivul dumneavoastra personal;

4. Dupa finalizarea suportului de curs, testelor si numarului minim legal de ore petrecut in platforma on-line veti putea solicita emiterea adeverintei ce dovedeste indeplinirea obligatiei legale de parcurgere a cursului si inscrierea la examenul final in cazul in care doriti sa efectuam noi inscrierea. Daca va inscrieti singuri la examen doar ne solicitati adeverinta de finalizare a cursului si o vom trimite pe mailul dvs. Acest examen final este organizat de catre Institutul de Studii Financiare pe platforma on-line proprie unde veti fi monitorizat audio-video. Inainte de sustinerea examenului final veti putea citi in platforma noastra toate sfaturile si informatiile necesare participarii facile la examinare;

5. Primirea Certificatului de absolvire pentru confirmarea calificarii profesionale, act prin intermediul caruia puteti incepe/continua activitatea in domeniul asigurarilor.

*Pentru inscrierea la examenul final va fi necesara completarea dosarului candidatului cu un set de acte obligatorii
(copie CI si acte studii (minim Certificat absolvire liceu, exceptie Conducatorii executivi unde se solicita diploma de licenta)) precum si plata taxei de examen catre Institutul de studii financiare) (Taxe examen: PPI – 320lei , PPC – 200lei). Toate aceste informatii va vor fi prezentate pas cu pas in platforma noastra.

-> Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta prin intermediul formularului online sau la telefon 0728.728.617 (luni – vineri in intervalul orar 09:00 – 19:00).